Ellin keittiön 100 % ylämaankarjan tali lanseerattu — ja loppuunmyyty!
Lisää tulossa viikonlopun aikana!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Minusta

Olen Elviira Krebber, pitkän linjan ketoilija, kirjailija, bloggaaja, filosorian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach.

Elviira ja selleri

Olen taklannut monenmoisia terveysongelmia ketoruokavalion avulla, mm. migreenin, masennuksen, paniikkihäiriön, syömisongelmat (anoreksia ja bulimia), nivelkivut, invalidisoivat suolisto-ongelmat ja hormonaaliset oireet (mm. PMS-oireet).

Innostuttuani ketoruokavalion tervehdyttävistä vaikutuksista itselläni sekä luettuani muiden ihmisten huikaisevista kokemuksista ja mitä he olivat tällä ruokavaliolla saavuttaneet aloin opiskella ketoruokavaliota vielä syvemmin.

Luin kaikkea mahdollista kirjallisuutta tieteellisistä tutkimuksista ihmisten omiin kertomuksiin. Vaikka jo lapsesta asti olin ollut kiinnostunut lääketieteestä, eri ruokavalioista ja ravinnon vaikutuksesta terveyteen, nyt aloin opiskella noita asioita toden teolla — koska olin todella sairas ja alipainoinen (BMI 12,7), eivätkä lääkärit pystyneet tekemään diagnoosia alati huononevasta tilastani.

Eniten olin pöyristynyt siitä, miten viralliset ravitsemussuositukset eivät tue terveyttä vaan päinvastoin ruoka- ja lääketeollisuuden intressejä. Kärjistetysti sanottuna viralliset suositukset olivat minut — ja monen muun — sairastuttaneet kun taas ketoruokavalio jossa virallinen ruokapyramidi on käännetty ylösalaisin taas tervehdytti minut täysin. Ja niin monen muunkin.

Ruoanlaitto ja reseptit ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Koska helppoja ketoreseptejä ei oikein ollut saatavilla tuohon aikaan, perustin suomenkielisen Alakarpisti-blogin sekä englanninkielisen Low-Carb, So Simple -blogin vuonna 2012.

Toinen kuva Elviirasta

Alakarpisti-blogiin kirjoittelin aktiivisesti pari vuotta, mutta ykkösprioriteetiksi nousi englanninkielinen blogi, koska sen suosio kasvoi nopeasti ja halusin kohdistaa yhden naisen osa-aikaiset resurssit siihen.

Suomen kielellä bloggaamisen sijaan keskityin suomenkielisten kirjojen kirjoittamiseen. Ensimmäinen ketoaiheinen suurelle yleisölle koskaan julkaistu kirja “Parantava ketoosi — terveeksi sokerittomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla” näki päivänvalon vuonna 2017. Se perustui muutaman vuoden aikaisemmin julkaisemaani englanninkieliseen sähköiseen kirjaan.

Kirjan julkaisun aikoihin oikein kukaan Suomessa ei ollut kuullut ketoruokavaliosta — karppaamista ja Atkinsin ruokavaliota sen sijaan harrastettiin ahkerasti —  mutta parin vuoden sisällä alkoi tapahtua: ketoruokavalion suosio räjähti ennenkuulumattomaan nousuun. Kustantaja joutuikin myymään ei-oota jonkin aikaa. Päivitin kirjan 2019 vastaamaan viimeisimpiä oppimiani asioita ketoruokavaliosta. Päivitetyn version löydät täältä kaupastani.

Koska kasvissyöjät — erityisesti vegaanit — kiinnostuivat ketoilusta ja koska kasvipohjainen ketoilu sisältää kohtalokkaita sudenkuoppia, halusin tarjota kaikille kasvisketoilusta kiinnostuneille mahdollisimman hyödyllistä tietoa. Aloin kirjoittaa kolmiosaista kirjasarjaa kasvisketoilusta. Ensimmäinen osa, Kasvisruokien KETO-käsikirja näki päivänvalon 2020. Toinen osa, Kevyempi KETO-käsikirja ilmestyi 2021. Kolmas osa antaa vielä hieman odottaa itseään, koska aika on mennyt kieliteknologia- ja ravitsemusprojekteissa.

Kasvisketokirjojen jälkeen kirjoitin vielä Otavalle Järkevä ketoruokavalio -kirjan ja vuonna 2022 päivitetyn version Viisas Elämä -kustantajalle Koko perheen järkevä ruokavalio -nimellä.

Kirjoitin ensimmäisen englanninkielisen e-kirjani jo vuonna 2014, ja tämän jälkeen e-kirjoja — sekä englanninkielisiä että suomenkielisiä) on putkahdellut tasaiseen tahtiin. Viimeisin e-kirjani on Hyvinvointiheimon kautta myytävä Helpot ja nopeat ketoreseptit, joka myi heti julkaisun jälkeen parissa viikossa yli 1 000 kpl.

Elviira haukkaa selleriä

Valmistuin vuonna 2018 diplomiravintoneuvojaksi Suomen Terveysopisto Saluksesta (jossa nykyisin opetan käytännön ketoruokavalion saloja ravintoterapeuttiopiskelijoille). Vuonna 2020 valmistuin Suomen ensimmäiseksi sertifioiduksi Keto Coachiksi amerikkalaisesta koulutusohjelmasta.

Opiskelen vieläkin ravitsemus-, terveys- ja ruokavalioasioita joka ikinen päivä, koska minusta ne ovat äärimmäisen mielenkiintoisia juttuja ja pyrin koko ajan etsimään luonnollisia ja helppoja keinoja, miten ihmisten hyvinvointia voisi parantaa. Tällä hetkellä olen erikoistunut tutkimaan karnivoriruokavaliota, ja oma ruokavalioni onkin nykyään hyvin eläinpainotteinen (jota en 20 vuoden kasvissyöjänä olon aikana olisi voinut kuvitellakaan vuosina 1990—2010!).

2019 perustin Ketokamun yhdessä muutaman muun terveydestä ja hyvinvoinnista innostuneen ihmisen kanssa. Kehittelin Ketokamulle suosikkituotteita ketoiluun, mm. vuonna 2022 kunniamaininnan Vuoden luomutuote -kilpailussa saaneen kasvissosekeitto Kukkiksen, samettisen pähkinä-suklaalevite Ketollan sekä bravuurini: markkinoiden monipuolisimman ja riittoisimman gluteenittoman ja vähähiilihydraattisen leivontajauhoseoksen, Leivontamixin.

Nyt toteutin seuraavan unelmani: 100-prosenttisesti oman brändin, Ellin keittiön, jonka avulla jatkan puhtaan ketoruokavalion — ja samalla myös gluteenittoman ja vähäsokerisen ruokavalion — puolesta puhumista.

Olen iloinen, että voin tarjota sinulle vuosien varrella hyväksi havaitsemiani tuotteita, joiden avulla sinäkin voit kohentaa hyvinvointiasi, eikä sinun enää tarvitse lukea tuoteselosteita tai arvailla, sopiiko jokin tuote ketoruokavalioon.

Elviiran kuva

Kaikki näillä sivuilla olevat tuotteet ovat puhdasta ketoa, gluteenittomia ja vähäsokerisia. Voit olla varma, että mukana ovat vain laadukkaimmat ja hyvinvointia tukevimmat tuotteet.

Annan myös henkilökohtaista ravintokonsultointia, johon voit varata ajan tästä.

Lämpimästi,

Elviira Krebber

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3