💛 Haikkutalia jälleen saatavilla — tehty Tahlon tilan korkealaatuisesta sisäelinrasvasta 💛
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Tietoa

Lämpimästi tervetuloa Ellin keittiöön! 💙

Täällä häärää Elli, eli Elviira Krebber, joka yhden naisen voimin pyörittää verkkokauppaa ja kaikkea siihen liittyvää some mukaan lukien. Kehitän myös Ellin keittiön omat tuotteet ja pakkaan ne itse käsin pienessä pakkaamossani Tampereella. Pakkaan myös verkkokauppatilauksetkin itse, ja jos olet tilannut verkkokaupastani, tiedät, että laitan aina mukaan henkilökohtaisen tervehdyksen.

Virallinen koulutukseni on filosofian maisteri pääaineena tietokoneavusteinen musiikkitiede, mutta tein 30 vuoden uran kieliteknologina käpistellen yli 100 eri kieltä ja niiden murteita. Jos muistat muinaisten Nokia-matkapuhelinten robottimaisen puhesyntetisaattoriäänen, minä olin sen takana :)

Siinä sivussa olen opiskellut eri ruokavalioita jo 1980-luvulta asti. Kärsin eri vaivoista, jotka ohjasivat minut etsimään helpotusta ruokavaliosta, kun virallinen lääketiede ei osannut auttaa. Enemmän aiheesta voi lukea kirjastani Parantava ketoosi, jossa kerron taustani tarkemmin, ja miten pääsin vaivoistani eroon.

Vähitellen löysin tieni puhtaan, vähäsokerisen ruokavalion pariin. Lisäaineita, viljoja ja sokereita karttamalla ja luonnollisia rasvoja suosimalla hyvinvointini koheni ja tänään voin paremmin kuin koskaan.

Ihmisen hyvinvointi ja terveellinen ruokavalio ovat minulle intohimo. Siksi opiskelen niitä vieläkin joka päivä. Olen hankkinut oman opiskeluni ohessa virallistakin koulutusta: vuonna 2018 valmistuin Terveysopisto Saluksesta diplomiravintoneuvojaksi. Nykyään opetan tuossa samaisessa opistossa ketoruokavaliotietoa opiskelijoille. Hieman myöhemmin valmistuin Suomen ensimmäiseksi Keto ja Carnivore Coachiksi amerikkalaisesta koulutusohjelmasta. Tällä hetkellä käyn läpi vieläkin kattavampaa Carnivore Coach -koulutusta.

Blogannut olen vuodesta 2012, jolloin aloitin suomalaisen Alakarpisti-blogin sekä englanninkielisen Low-Carb, So Simple -blogin. Alakarpisti jäi parin vuoden jälkeen, ja keskityin kirjoittamaan sekä sähköisiä että painettuja kirjoja suomen kielellä, mutta englanninkieliseen blogiini julkaisen vieläkin joka viikko uuden reseptin. Tosin olen julkaissut englanninkielisiä kirjojakin, pääasiassa sähköisiä kirjoja, mutta vuonna 2017 julkaisin myös painetun Low Sugar, So Simple -kirjan amerikkalaiselle kustantajalle.

Olen kirjoittanut paljon ravintoaiheisia artikkeleja eri julkaisuihin, mm. Minä Olen -lehteen ja Ruohonjuuren blogiin sekä pitänyt esitelmiä sekä webinaareja messuilla ja verkossa.

Minulla on siis takanani paljon ruokavalio- ja reseptitaustaa. Olen hyvin tarkka tuotteista, joita käytän kirjojeni ja blogieni resepteissä ja joita suosittelen ihmisille.

Varsinaista tuotekehitystaustaa minulla ei ollut — vaikka monia erilaisia tuotteiksikin sopivia reseptejä olinkin tehtaillut. Siksi olin iloinen, kun minut houkuteltiin mukaan Ketokamuun vuonna 2019. Meillä oli tarkoituksena mullistaa valmisruokamarkkinat aidosti hyväätekevillä ruoilla.

Itse asiassa sen teimmekin: vuonna 2020 saimme markkinoille kehittelemäni Kukkis- ja Parsis-keitot, jotka olivat markkinoiden ainoat lisäaineettomat ja luomut valmisruoat. Kukkis voitti jopa kunniamaininnan vuonna 2022 Vuoden luomutuote -kilpailussa.

Kehittelin Ketokamulle muitakin tuotteita, mm. vähäsokeriset suklaakuorrutetut marjat ja pähkinät, sekä samettisen pähkinä-suklaatahnan Ketollan, josta tuli monen sokeria karttavan herkku. Bravuurini oli kuitenkin Leivontamix, gluteeniton ja vähähiilarinen leivontajauhoseos, jolle kehittelin yli 80 reseptiä!

Vähitellen jättäydyin pois Ketokamusta ja perustin itselleni Ellin keittiön brändin ja verkkokaupan vuonna 2023. Halusin tarjota ihmisille konkreettisesti niitä tuotteita, joita suosittelen kirjoissani ja blogeissani.

Ketokamussa hankkimaani tuotekehitystaitoa hyödyntäen tarkoitukseni on kehittää lisää gluteenittomia, vähäsokerisia ja lisäaineettomia tuotteita ihmisille, jotka arvostavat ravintonsa laatua ja ovat valmiita ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

Vuosikymmenten kokemusta käyttäen olenkin äärimmäisen tarkka siitä, mitä tuotteita otan kauppaani tai kehittelen itse. Olen iloinen, että pystyn oman brändini kautta tuomaan markkinoille astetta parempia tuotteita, jotka ovat vailla pahislisäaineita sekä sopivat eri ruokavalioihin aina vegaanisesta karnivoriruokavalioon sekä mm. gluteenittomaan, vähäsokeriseen sekä puhtaaseen ketoon — josta jälkimmäisestä olen puhunut paljon.

Olin nimittäin äärimmäisen ärsyyntynyt siitä, miten kaikki vähähiilihydraattisiin tuotteisiin keskittyvät verkkokaupat myyvät hyvin kyseenalaisia tuotteita. Noissa kökköketoksi kutsumissani tuotteissa käytetään hyvin kyseenalaisia aineksia ja keskitytään ainoastaan makroihin, eli lähinnä siihen, että tuotteessa on mahdollisimman vähän hiilareita.

Siksi halusin luoda verkkokaupan, jossa vähähiilihydraattisuuden lisäksi keskityn tuotteiden puhtauteen ja siihen, että ne ovat mahdollisimman haitattomia ja aidosti hyvinvointia tukevia.

EN käytä omissa tuottessani enkä myy kaupassani mitään, mikä sisältää pahislisäaineita ja vaivihkaa verensokeria nostattavia aineksia. Niihin kuuluvat mm.

❌ sitruunahappo

❌ kaliumsorbaatti

❌ natriumglutamaatti

❌ maltodekstriini

❌ kaikki tärkkelykset

En myöskään myy mitään soijaa tai muita yksivuotisia heinäkasveja sisältäviä tuotteita verkkokaupassani. Viljojen vaaroista olen puhunut ja kirjoittanut jo vuosien ajan.

GMO-aineksia sisältäviä tuotteita ei kaupastani myöskään löydy. Mausteetkin on kasvatettu ilman torjunta-aineita ja luonnonmukaisesti. Niitä ei myöskään ole säteilytetty. Ja koska moni tietoinen ihminen karttaa sammakkomerkkiä, en myöskään myy kaupassani sammakkomerkkituotteita.

Mutta kasvinsiemenöljyt ne vasta ovatkin lempipahisaineeni! Noita myrkkyjä en nimittäin syöttäisi pahimmalle vihollisellenikaan. Siksi en ota kauppaani mitään tuotteita, jotka sisältäisivät edes vähissä määrin mitään kasvinsiemenöljyjä.

Aromien kanssa olen myös hyvin valikoiva. Omat maustetut steviani sisältävät ainoastaan aidosti luonnollisia aromeja, jotka on uutettu suoraan hedelmistä ja kasveista. Jopa niiden kantaja-aineiden kanssa olen tarkka: en kelpuuta aromeja, joissa käytetään pahiskantaja-aineita kuten propyleeniglykolia.

Keinotekoisia makeutusaineita ei myöskään löydy yhdestäkään Ellin keittiön verkkokaupassa myymästäni tuotteesta. Olen puhunut enemmän luonnollisista ja keinotekoisista makeutusaineista kirjassani Kasvisruokien KETO-käsikirja, jossa myös seikkaperäisesti valotan keinotekoisten makeutusaineiden vinhaa historiaa — mitään niistä kun ei ole alun perin ole suunniteltu makeutusaineeksi, vaan ne ovat syntyneet vahingossa erilaisten kemiallisten kokeiden kautta.

Myöskään kaikkia sokerialkoholeja en kelpuuta puhtaaseen ketoon. Monissa sokerittomissa tuotteissa käytetään maltitolia, joka kuitenkin nostaa monella verensokeria ja sekoittaa vatsaa. Sokerialkoholeista käytän vain erytritolia, joka on parhaiten siedetty sokerialkoholi (ja joka EI aiheuta sydänkohtauksia), tosin myymässäni muovittomassa purukumissa on käytetty ksylitolia, joka sopii noin pienissä määrin monelle.

Erityisen iloinen olen siitä, että olen löytänyt neutraalinmakuisen hellästi tuotetun steviauutteen, jossa ei ole yhtään stevialle tyypillistä kitkerää jälkimakua. Ilman torjunta-aineita kasvatetusta steviakasvista uutettu hyvin hienojakoinen valkea jauhe on 300 kertaa sokeria makeampi!

Tätä Premium-steviaksi kutsumaani steviajauhetta olen käyttänyt myös Lumossa, luonnollisessa tomumaisessa makeutteessa, joka sisältää ainoastaan korkealaatuista ja luonnonmukaisesti tuotettua erytritolia ja steviaa. Ja maustetuissa steviajauheissani tuo Premium-stevia pääsee myös oikeuksiinsa.

Kartan myös ultraprosessoituja tuotteita parhaani mukaan. Mainitsemaani kökköketoon kun kuuluvat prosessoidut ketotuotteet, kuten patukat, karkit ja kaikki keinotekoisia makeutusaineita ja kasvinsiemenöljyjä sisältävät tuotteet. Siis kaikki ultraprosessoitu. Tästä verkkokaupasta et löydä yhtäkään ultraprosessoitua tuotetta, vaan varmistan, että kaikki on mahdollisimman hellävaraisesti tuotettu.

Koska itse noudatan nykyään karnivoriruokavaliota, haluan että myös tätä Suomessakin yleistyvää ruokavaliota noudattavilla on näppärää syötävää tarjolla. Siksi kehittelin Lihakiekon, murean yksittäispakatun kiekonmuotoisen kuivalihan, jota saa eri makuisina. Myös pienissä erissä valmistamani ruohoruokittu sekä haikkutali käyvät paistorasvaksi, tosin monet ostavat niitä ihonhoitoon.

Maaliskuusta 2025 tuotteeni ovat olleet myös jälleenmyyjien saatavilla. Tällä hetkellä Ellin keittiön tuotteita löytyy Karppaamosta, Hyvinvoinnin tavaratalosta sekä Tampereelta Kalevan BioProsta.

Jos haluat Ellin keittiön tuotteita muihin kauppoihin myytäväksi, kannattaa toivoa sitä ko. kaupalta, sillä monet kauppiaat toteuttavat mielellään asiakastoiveita.

Otan itsekin mielelläni tuotetoiveita vastaan, joten jos haluat jonkin tarkat kriteerini täyttävän tuotteen verkkokauppaani — tai että kehittelen sellaisen Ellin keittiön oman brändin alla — otathan yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta asiakaspalvelun kohdalta.

Kommentti verkkokaupalle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3