Ellin ainutlaatuinen keto- ja karnivoriyhteisö on avattu! Liity tästä mukaan!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Se on moro, moringa! Uusi Ellin keittiön tuote: luomumoringajauhe

  • 0 kommenttia
Se on moro, moringa! Uusi Ellin keittiön tuote: luomumoringajauhe

Kaipaatko terveyspommia, joka antaa sinulle vihervoimaa ja virkeyttä? Etsintäsi on ohi, sillä tässä se tulee — vastalanseerattu Ellin luomumoringajauhe!

Moringa on kuin yrttien oma Superman, sisältäen yli 90 ravintoainetta, kuten antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Ellin luomumoringajauhe ei ole mikään tavanomainen viherjauhe, vaan se on kuin aarrearkku täynnä terveyttä! Se sisältää 46 antioksidanttia, A-, B-, E- ja K-vitamiineja, bioflavonoideja, aminohappoja sekä mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, molybdeeniä, seleeniä, sinkkiä ja rautaa.

Moringajauhetta voi käyttää juomissa, smootheissa, salaateissa ja ruoanlaitossa yleisesti - se on kuin pieni terveyspommi, joka tekee ruokailuhetkistäsi ravinteikkaita ja maukkaita!

Moringaa kutsutaan elämän eliksiiriksi sen ravintotiheyden vuoksi, ja se on kuin vihervoiman ja virkeyden lähde. Se on ollut suosittu Intian kansan keskuudessa jo vuosisatoja, ja nyt se on löytänyt tiensä länsimaiseen ruokakulttuuriin.

Moringanlehteä on käytetty päiväntasaajan seudulla vuosisatojen ajan ravinteikkaana ruoka-aineena, ja ei ihme: moringaa on perinteisesti kutsuttu ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja se sisältää kivennäisaineita sekä vitamiineja. Moringan ravinteikkain osa on sen lehti, joka pursuaa luonnon omaa vihervoimaa!

Ja mikä parasta, tämä moringajauhe on luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta, joka ei sisällä ollenkaan lisä- tai säilöntäaineita.

Joten, jos haluat olla hyvinvoiva ja ravittu, ota moringajauhe käyttöön ja anna sen tuoda vihervoimaa ja virkeyttä päiviisi! Suositeltu päiväannos on vain yksi teelusikallinen — eli pieni määrä, mutta suuri vaikutus.

Tutustu Ellin luomumoringaan nyt!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3