Paljon uutuuksia tullut kauppaan! Tsekkaa tästä!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Kesäiset steviamaut lanseerattu

  • 0 kommenttia
Kesäiset steviamaut lanseerattu

Herkullinen kesä on täällä!

Lanseerasin 13.6.2024 Instagram-kanavallani kolme kesäisen hedelmäistä steviamakua: limetin, mangon ja vadelman. Kiitos, jos katsoit lanseerauksen livenä! Jos et ehtinyt mukaan, ei hätää, sillä löydät lanseerauksesta tallenteen Instagram-kanavaltani sekä myös Facebookista.

Pirteä Ellin limettistevia on äärimmäisen raikas ja maltillisen makea, ei ollenkaan imelä tai ällömakea. Se on kuin kesän ensituulahdus, valmis tuomaan kirpeän pirteän ilotulituksen mihin tahansa lisäätkin sen. Käytä limettisteviaa sokeroimattoman limsan pohjana, jääteessä, limettimoussessa, jogurtissa tai vaikkapa raikkaanmakeassa limettivoikreemissä kuppikakkujen kruununa.

Hurmaava Ellin mangostevia on kuin tuore mango pussissa, valmis tuomaan eksoottisen karnevaalin mihin tahansa lisäätkin sitä. Tee siitä sokeroimatonta mangolassia, herkullista ketomangojuustokakkua — tai virkistävää jääteetä. Tästä makeutteesta saat täydellisen tasapainon huikean hedelmäistä makeutta ja raikkautta.

Viettelevä Ellin vadelmastevia maistuu aidosti vadelmalta ja vie makunystyräsi herkulliselle makumatkalle kesäisiin rientoihin. Luonnollisella vadelma-aromilla maustettu steviajauhe on juuri sellainen taika-aine, jota olet kaivannut vähäsokerisiin juomiin ja jälkkäreihin. Sekoita sitä vaikkapa aamiaisjogurttiin, smoothieen tai leipomuksiin; saat täydellisen tasapainon makeutta ja raikkautta.

Kaikissa näissä stevioissa on käytetty pohjana Ellin Premium-steviaa, jossa ei ole ollenkaan kitkerää makua, ainoastaan pehmeän pyöreä ja makea maku.

Lanseerauksessa esittelin toinen toistaan herkullisempia luomuksia, joihin olin käyttänyt näitä uutuusstevioita. Myönnän, meni taas vähän överiksi! Mutta kun tykkään leipoa ja laittaa, niin eihän sille mahda mitään!

Löydät reseptit kaikkiin lanseerauksessa esitellyihin herkkuihin täältä Ellin keittiön reseptiblogista.

Tässä vielä suorat linkit:

- Parempi "Sprite" 2.0

- Limettivoikreemikuorrutteiset ketot vadelmakuppikakut

- Maidoton limettijuustokakkumousse

- Ketot vadelma-lakritsipannacotat

- Sokeroimaton mangolassi

- Keto vadelmajuustokakku uunissa

- Vadelmainen ketomutakakku

- Sokeroimaton mango-sitrusjäätee

- Uuniton ja keto mangojuustokakku

 

Mikä näistä on suosikkisi?

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Kommentti verkkokaupalle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3