Ellin mansikkastevian resepti uudistui! Nyt mansikkastevian tilaajalle kaupan päälle pussillinen edellistä mansikkasteviaa — niin kauan kuin sitä riittää!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Markkinoiden ainoa alumiiniton, tärkkelyksetön ja fosfaatiton leivinjauhe?!

  • 0 kommenttia
Markkinoiden ainoa alumiiniton, tärkkelyksetön ja fosfaatiton leivinjauhe?!

Jos seuraat minua somessa, varmaan huomasitkin, että 28.4.2024 lanseerasin kolme uutta tuotetta, joista yksi huipputuote hyvinvointileivontaan.

Onko tässä markkinoiden ainoa alumiiniton, tärkkelyksetön ja fosfaatiton leivinjauhe?!

Tämä hyvinvointileipurin apuri on vallankumouksellinen sekoitus parhaimpia aineksia, jotka saavat leipomuksesi kohoamaan kauniisti.

Katso vaikka Instagramin livelanseerauksesta, kun vertasin tavallisella kaupan leivinjauheella ja Ellin Premium-leivinjauheella kohotettuja mukileipiä!

Unohda siis perinteiset leivinjauheet, jotka ovat täynnä tärkkelystä ja fosfaatteja. Ellin Premium-leivinjauhe on 100-prosenttisesti alumiiniton, tärkkelyksetön ja fosfaatiton, mikä tarkoittaa, että voit nauttia leivonnaisistasi ilman huolta ylimääräisistä lisäaineista.

Kuvittele itsesi sunnuntaiaamuna nauttimassa juuri paistetuista, kotitekoisista ketosämpylöistä, jotka ovat niin kevyitä ja kuohkeita, että ne tuntuvat sulavan suussa. Tai ajattele syntymäpäiväkakkua, jonka kerrokset ovat niin pehmeitä ja ilmavia, että vieraat eivät voi vastustaa kysymästä reseptiäsi. Ellin Premium-leivinjauheen ansiosta nämä leivonnaiset voivat olla todellisuutta.

Ellin Premium-leivinjauheen pakkaus heijastaa sen iloa tuottavaa sisältöä. Jokainen pakkaus on ainutlaatuinen, sillä olen itse koristellut ja värittänyt ne käsin, tehden jokaisesta pakkauksesta erityisen.

Tämä leivinjauhe on suunniteltu helpoksi käyttää: voit korvata sillä tavallisen leivinjauheen resepteissäsi ilman huolta. Sen avulla leivonnaisesi kohoavat täydellisesti ja saavuttavat ihanteellisen rakenteen. Olipa kyseessä sitten muffinsit, kakut tai leivät, Ellin Premium-leivinjauhe takaa onnistuneen lopputuloksen joka kerta.

Premium-leivinjauhe sisältyy myös uuteen Leivontapakettiin, josta saat näppärästi perusainekset vähäsokeriseen ja gluteenittomaan hyvinvointileivontaan.

Leivinjauheen lisäksi lanseerasin samassa Insta-livessä myös korkealaatuisen mäkikuisman ja piimaan — jota itsekin käytän joka päivä!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3