Ellin ainutlaatuinen keto- ja karnivoriyhteisö on avattu! Liity tästä mukaan!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Ellin ensimmäiset omat mausteet ovat tulleet kauppaan

  • 0 kommenttia
Ellin ensimmäiset omat mausteet ovat tulleet kauppaan

Ruoanlaitto ilman mausteita olisi kuin elämä ilman huumoria – tylsää ja mautonta.

En kuitenkaan kelpuuta kaappiini mitä tahansa sahanpurua – enkä sinunkaan halua tekevän niin. Siksi olen kehitellyt omia luomumausteseoksia, joita nyt pikku hiljaa alan tuoda markkinoille oman brändini kautta.

Torstaina 26.10.2023 päivänvalon näkivät luomusipulijauhe ja luomukurpitsapiirakkamauste (pumpkin pie spice). Instagramissa pidetyssä livelanseerauksessa paljastin nuo kaksi korkealaatuista ruokien höystäjää.

Tallenne on katsottavissa Instagramista.

Mutta miksi luomusipulijauhe ja luomukurpitsapiirakkamauste?

Ellin luomusipulijauheen kuva

Ellin luomusipulijauhe

Sipulijauhe on jo vuosia ollut ehdoton lempparini ruoanlaitossa. Jos olet seurannut minua somessa tai lukenut kirjojani, käytän useasti sipulijauhetta resepteissä, koska se on helppo tapa saada makua ruokaan.

Sipulissa on luonnostaan umamia, ja sipulijauheessa se on vielä erittäin tiivistynyt.

Ellin keittiön luomusipulijauhe on erityisen huippulaatuista ja hienojakoista. Se maustaa ruoat käden käänteessä ja toimii täydellisenä luonnollisena "arominvahventeena".

Luomusipulijauheen etuna on sen säilyvyys ja helppokäyttöisyys verrattuna tuoreisiin sipuleihin. Luomutuotannon ansiosta tuote on myös ympäristöystävällisempi, eikä siinä ole haitallisia kemikaaleja kuten torjunta-aineita. SItä ei myöskään ole säteilytetty.

Enää ei siis tarvitse itkeä keittiössä ja pilkkoa vaivalloisesti sipuleja, kun voi napata sekunneissa pussista ihanaa umamista sipulinmakua, joka maustaa arkisetkin ruoat taivaallisen herkullisiksi!

Ellin luomukurpitsapiirakkamausteen kuva

Ellin luomukurpitsapiirakkamauste

Siis mikä ihmeen kurpitsapiirakkamauste?

Amerikkalaisten suosima piparkakkumausteen serkku kurpitsapiirakkamauste (pumpkin pie spice) on makeiden herkkujen mausteista ehdoton suosikkini. Siksi olen erityisen iloinen, että voin tuoda oman luomumausteseokseni markkinoille.

Kiinnostuin kurpitsapiirakkamausteesta jo yli kymmenen vuotta sitten, kun tein ketoreseptejä englanninkieliseen Low-Carb, So Simple -blogiini. Koska suurin osa lukijoistani oli amerikkalaisia, tutustuin paremmin sikäläiseen ruokakulttuuriin ja reseptiikkaan.

Syksyisissä resepteissä ihmettelin kurpitsapiirakkamausteen (pumpkin pie spice) yleisyyttä. Sitä kun ei käytetty ainoastaan kurpitsapiirakassa, vaan lukuisissa resepteissä juomista leivonnaisiin ja jälkiruokiin.

No, pitihän minun hankkia tätä herkulliselta kuulostavaa maustetta ihan Ameriikasta asti. Jo tuoksutellessani maustetta ensimmäistä kertaa olin myyty: lämmin ja kirpsakka aromi tuulahti pussista sieraimiini.

Voisi kiteyttää, että kurpitsapiirakkamausteessa syksyn omenapiiras ja joulun piparkakut kietoituivat toisiinsa — potenssiin kymmenen.

Mausteen maku oli taivaallinen, ja kurpitsapiirakkamausteesta tulikin heittämällä ykkössuosikkini makeiden ketoleipomusten, jälkiruokien ja juomien mausteeksi.

Kun kyllästyin tilaamaan kurpitsapiirakkamaustetta USA:sta, päätin tehdä oman versioni. En myöskään löytänyt luomua kurpitsapiirakkamaustetta, jossa olisi ollut ceyloninkanelia maksatoksisen normikanelin (kassiakaneli) sijaan.

Testailin ja testailin eri kehitysversioita, jotta pääsin lähelle haluamaani. Vihdoin löysin itseäni eniten miellyttävän sekoituksen ja julkaisin sen blogissani.

Nyt Ellin keittiön myötä minulla on mahdollisuus tuoda itse tämä luomukurpitsapiirakkamauste markkinoille sinunkin iloksesi. Olen vieläkin parantanut reseptiä entisestään!

Ja oma mausteeni siis sisältää ceyloninkanelia, ei siis maksalle haitallista kassiakanelia.

Maista sinäkin lempimausteitani ja ota ne osaksi jokapäiväistä kokkaamista — sekä tietenkin juhlaherkkuihin.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3