Uutuudet ovat täällä — nappaa alekoodi somesta tai uutiskirjeestä 🔥
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Tuoteuutuudet: Ellin keittiön luonnollisilla aromeilla maustetut steviat

  • 0 kommenttia
Tuoteuutuudet: Ellin keittiön luonnollisilla aromeilla maustetut steviat

Oletko valmis veivaamaan volyymit kaakkoon makeuden megajuhlissa?

Torstaina 14.3.2024 lanseerasin Ellin keittiön uutuudet: maustetut steviat. Viisi versiota toinen toistaan herkullisempia steviajauheita näki päivänvalon Instagramissa livelanseerauksessa.

Nämä sokerittomat, luonnon omat makeuttajat ovat kuin karkkia, mutta ilman sokerihumalaa – ne ovat kuin piknikki paratiisissa ilman sokerinhimoisten muurahaisten invaasiota!

Ellin maustetut steviat ovat takuuvarma keino muuttaa tylsät päivät juhlaksi. Lapsille ne ovat kuin supersankarit limu- ja karkkimaailmassa, ja aikuisille ne lisäävät päiväkahviin sitä "mmm, mikä ihana maku"-efektiä.

Jokaisessa makean mahtavassa makusteviassa on pohjana Ellin Premium-stevian — stevioiden Rolls Royce, paras laatuaan, täysin luonnollinen eikä yhtään kitkerä.

Ellin appelsiinistevia

Aurinkoinen appelsiinistevia

Luonnollisella appelsiiniaromilla maustettu appelsiinin makuinen stevia on kaikkien appelsiinifanien unelma. Uskomattoman hedelmäinen maku on kuin suoraan Espanjan appelsiinitarhoilta — mutta ilman vaivalloista sitrushedelmän puristamista tai grammaakaan sokeria.

Kun kaipaat astetta parempaa appelsiinilimonadia, ripauta appelsiinisteviaa kuplaveden joukkoon. Näin saat täydellisen appelsiinilimpparin, jossa ei ole sokeria, ei keinotekoisia kummajaisia eikä hähmäisiä lisäaineita.

Mutta älä pidä tätä hedelmäistä unelmaa vain juomien maustajana, sillä se loistaa myös jogurtin ja jälkiruokien seurassa kuin palkittu rocktähti.

Appelsiinistevia antaa jälkkäreihin täydellisen appelsiinisen fiiliksen ilman hiilihydraatteja.

Tässä herkullisessa steviajauheessa on ripaus omenahappoa pirteyttä tuomassa. Tämä stevia onkin ennemmin raikas kuin todella makea.

Ellin colastevia

Pirteä colastevia

Kaikki colan ystävät kuulolle! Ellin colan makuinen stevia tuo sinulle aidon colan maun ilman sokeria tai keinotekoisten makeutusaineiden karmaisevuutta.

Tämä ruskean kullan uusi (väritön!I) serkku on valmis hyppäämään juomiisi. Ripauta colasteviaa vichyysi tai kuplaveteesi ja abrakadabra — sinulla on käsissäsi virkistävä colajuoma, joka sammuttaa janosi kuin savannin sade. Ja mikä parasta, se ei jätä sinua sokerihumalan armoille!

Tämä makea jauhe on myös kotikarkkitehtailijan unelma. Voit loihtia sillä herkullisia colakarkkeja, jotka saavat sokerinmussuttajienkin päät kääntymään.

Myös colasteviassa on ripaus omenahappoa raikkautta tuomassa. Siinä on myös pikku ripaus puhdistamatonta merisuolaa makeutta tasapainottamassa.

Ellin karamellistevia

Suussasulava karamellistevia

Tässä tulee jotain suorastaan syntisen suussasulavaa: Ellin karamellin makuinen stevia! Nimi, joka saa sokerihiiret unohtamaan kavalan sokerin ja hamuamaan luonnollista, sokeritonta karamellisteviaa.

Tämä luontaisella karamelliaromilla maustettu herkkupulveri on leivonnaisten ja jälkiruokien ylin ystävä, joka ei koskaan jätä sinua kylmäksi.

Heitä siis jälkkärin tai leipomustesi joukkoon ripaus taikakaramellipölyä ja katso, kuinka se muuttaa tavallisen taikinan karamellin maulla kullatuksi unelmaksi. Jos olet sellainen spontaani herkuttelija, joka haluaa nautinnon tässä ja nyt, kaiva esiin mukisi ja tee itsellesi mukikakku, joka saa makuhermot hyrisemään tyytyväisyydestä.

Ripaus karamellisteviaa, ja olet matkalla makeaan nirvanaan — ilman sokerin tuomaa syyllisyyttä!

Ellin mansikkastevia

Kesäinen mansikkastevia

Kuvittele täydellinen kesäpäivä: aurinko paistaa, piknikviltti on levitetty nurmikolle, ja jostain kantautuu tuoksu tuoreista mansikoista. Nyt voit napata tuon fiiliksen pussista: esittelyssä maukas Ellin mansikan makuinen stevia, makeuden maestro, joka tuo kesän suoraan suuhusi!

Tämä marjaisa makuvelho on kuin mansikkamaan kuningatar, joka valtaistuimeltaan julistaa, että jokainen suupala voi olla juhlaa. Sekoita sitä turkkilaisen tai kreikkalaisen jogurtin sekaan ja katso, kuinka tavallinen aamupala muuttuu juhlavaksi mansikkafestivaaliksi ilman sokeria!

Tämä mansikkainen ihme ei ole vain jogurtin bestis. Se on monilahjakkuus, joka piristää juomia, jälkiruokia ja leivonnaisia kuin kesäinen juhannustango. Kun siis kaipaat makeutta ja mansikan makua ilman sokeria, Ellin mansikkastevia on luonnollisen mansikkainen ja makea pelastajasi!

Mansikkasteviaan olen lisännyt ripauksen omenahappoa luonnollista pikku kirpsakkuutta tuomaan.

Ellin vanilliinistevia

Monikäyttöinen vanilliinistevia

Esittelyssä makeutusmaailman moniottelija: Ellin vanilliinin makuinen stevia. Se on kuin makeuden mestariampuja, joka osuu aina napakymppiin! Tämä voimakas vanilliininen taikuri tuo herkkuihisi sekä makeuden että vaniljan aromin täydellisessä harmoniassa.

Luonnollisella vanilliiniaromilla maustettu stevia on ponteva makeuttaja, joka tekee vaikutuksen seka tuoksullaan että maullaan. Kun keittiössäsi kaivataan ripausta eleganssia, lisää vanilliinisteviaa ja katso kuinka jokainen resepti muuttuu kulinaariseksi kuninkaaksi.

Olipa kyseessä sitten aamukahvi tai illan hienostunut jälkiruoka, tämä stevia on valmis tuomaan makeuden ja vaniljan vivahteen — ja se tekee sen niin tyylikkäästi, että jopa ranskalaiset leipurit nyökkäilevät hyväksyvästi.

Käytä vanilliinisteviaa hyvin varoen, sillä se on makeaa ja voimakasta!

Ellin kaikki viisi makusteviaa

Saat steviat myös näppäränä ja edukkaana pakettina, johon kuuluu yksi kappale kutakin makua.
Huomaa, että nämä maustetut steviat ovat todella tiivistettyjä. Niitä tarvitsee vain aivan pieni ripaus makeuttamaan jälkkärit ja juomat! Siksi 20 gramman pussi on äärimmäisen riittoisa.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Kommentti verkkokaupalle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3