LorAnnin luonnollisia aromiöljyjä ja näppäriä pipettejä jälleen saatavilla — klikkaa tästä!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Makeutteiden vallankumous Ellin keittiössä!

  • 0 kommenttia
Makeutteiden vallankumous Ellin keittiössä!

Tiistaina 6.2.2024 lanseerasin vallankumoukselliset Ellin keittiön luonnolliset makeutteet Instagram-kanavallani — tietenkin herkkuja notkuvan pöydän säestämänä!

Päivänvalon (tai oikeastaan kirkkaat kuvausvalot!) näkivät kolme puhtaan keton täysin hiilaritonta makeutetta: Ellin Premium-steviauutejauhe, Ellin normisteviajauhe sekä Lumo luontainen makeute.

Ellin Premium-stevia ja vaaleanpunaiset sydänkarkit

Ellin Premium-steviauutejauhe

Nyt fanfaareja, konfettia ja rummunpärinää: tässä on ensimmäinen ikinä stevia, jossa ei lainkaan kitkerää makua!

Premium-stevia on luonnollinen, steviakasvista uutettu ja ihanan unelmaisesti liukeneva jauhe, jossa ei ole lainkaan kitkerää makua! Ei siis yhtään.

Onko tämä edes totta?—No on! Kokeile tätä huippusteviaa vaikka ihan sellaisenaan (kuten minä tein lanseeraustilaisuudessa) ja vertaa sitä mihin tahansa muuhun markkinoiden steviaan tai muuhun makeutteeseen.

Pyöreä nolla kitkerää makua ja pyöreä nolla hiilareita! Ilman torjunta-aineita ja luonnonmukaisesti viljelty stevia on uutettu hellävaraisesti valkeaksi, hienon hienoksi jauheeksi.

Jauhe on niin makeaa, että se saa tomusokerin kalpeaksi kateudesta. Yksi ainokainen gramma Ellin Premium-steviaa vastaa kokonaista 300 grammaa sokeria!

Koe varsinainen steviavallankumous ja tilaa oma Premium-steviasi jo tänään!

Ellin normisteviapussukka

Ellin normisteviauutejauhe

Tässäpä markkinoiden toiseksi parhain stevia heti Ellin Premium-steviauutteen jälkeen!

Äläkä anna nimen hämätä! Vaikka makeute onkin "normi", se on silti steviauutteiden ehdotonta eliittiä eikä läheskään niin kitkerä, kuin muut markkinoiden steviat!

Tämä täysin sokeriton ja hiilariton, hieman kermanvalkoinen jauhe on myöskin 300 kertaa sokeria makeampaa. Tarvitset sitä vain pikkiriikkisen makeuttamaan kulinaariset luomuksesi.

Myös tuotteen hinta kestää vertailun: vertaa sitä vaikka muihin markkinoiden stevioihin. Tämä normistevia on siis ehdoton voittaja: korkea laatu ja huokea hinta tulevat samassa — mikäs sen parempaa!

Lumo luonnollinen makeute ja laskiaispullat

Lumo luonnollinen makeute

Ellin keittiön kolmas makeute se vasta onkin vallankumouksellinen! Tämä luonnollinen makeute nimittäin on vailla yhtään mitään ylimääräistä!

Vihdoinkin on saatavilla pehmeän ja neutraalinmakuinen makeute ilman GMO-aineksia, täyteaineita, aromeja (edes luontaisiakaan!) tai lisäaineita — saanko esitellä:  Ellin keittiön Lumo!

Ihana, tomumaisehko Lumo liukenee hyvin kylmiinkin jälkkäreihin ja juomiin. Täysin sokerittomana ja hiilarittomana se on omiaan vähäsokerisessa ruokavaliossa.

Tämä makeute on korkealaatuisen luomuerytritolin ja Ellin Premium-stevian neutraali ja pyöreän makea yhdistelmä. Mukana ei ole muita aineksia kitkerää makua tai muita epäkohtia maskeeraamassa — koska ei tarvitse peitellä mitään! Korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö takaa parhaimman lopputuloksen, eikä soppaan tarvitse lisätä turhia aineksia.

Ellin keittiön Lumo on yhtä makeaa kuin sokeri, joten käytä sitä sokerin sijaan samassa suhteessa — tai miten paljon tai vähän haluatkaan. Ainahan on parempi totuttautua hieman vähemmän makeisiin makuihin, joten Lumon määrää voit säädellä täysin oman maun mukaan ja vaikkapa vähentää määrää hieman kerrallaan.

Ellin keittiön makeutteiden vallankumous

Jos siis haluat käyttää lisämakeutusta, mikset käyttäisi luonnollisia ja markkinoiden parhaimpia, eli Ellin keittiön taidolla kehitettyjä ja parhaat ainekset sisältäviä makeutteita? Kaupan halpuutettuihin makeutteisiin kun on käytetty GMO-aineksia sekä keinotekoisia aromeja — vaikka ne sitten olisi kauniisti nimetty luontaisiksi. Niiden kantoaineet ovat kuitenkin sellaisia kemikaaleja, joita en suosittele edes pienissäkään määrin.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3