LorAnnin luonnollisia aromiöljyjä ja näppäriä pipettejä jälleen saatavilla — klikkaa tästä!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Matokarkeista mainioihin muffineihin — Ellin keittiön silikonivuoat ovat saapuneet!

  • 0 kommenttia
Matokarkeista mainioihin muffineihin — Ellin keittiön silikonivuoat ovat saapuneet!

Mitä haluatkaan leipoa ketosti ja gluteenittomasti, Ellin keittiöstä löytyy vastaus!

8.11.2023 lanseerattu silikonimuottivalikoima on harppaus siihen, että Ellin keittiö on Suomen ketoleivonnan — ja gluteenittoman leivonnan — keskus.

Lanseerasin Instagram-livessä 11 silikonituotetta, jotka tekevät leivonnasta ja sokeroimattomien karkkien teosta hauskaa puuhaa.

Olen käyttänyt silikonisia vuokia jo vuosia, koska ne tekevät leivonnasta helppoa. Ketoleipomuksilla on myyttinen tapa tarttua kiinni perinteisiin metallisiin vuokiin, mutta silikonivuoista ne suorastaan pompsahtavat irti virheettöminä ja kauniin näköisinä. Vai mitä sanot näistä suloisista minimuffineista?

Minimuffinivuoka ja suloiset minimuffinit

 

Ja jos olet kyllästynyt littanoihin sämpylöihin, muhkeat hodarisämpylät — tai muuten vain evässämpylät — valmistuvat silikonisessa hot dog -vuoassa leikiten.

Hodarisämpylävuoka

 

Silikoninen leivontamatto on ehdoton kääretorttujen ja munakasrullien tekoon. Sitä voi myös käyttää uudelleen ja uudelleen leivonta-alustana vaikkapa pasteijoiden paistoon kertakäyttöisen leivinpaperin sijaan.

Silikoninen kääretorttuvuoka
Tykkään leipoa donitseja, koska oma poikani on aivan hulluna ketodonitseihin. Silikonisesta donitsivuoasta donitsit on todella helppo irrottaa käden käänteessä ja tulos on taatusti virheetön. Silikoninen donitsivuoka käy mainiosti myös pikku bageleiden tekoon.
Silikoninen donitsivuoka
Silikoninen leipävuoka on yksi ehdottomia vuokasuosikkejani. Siinä valmistuvat täydelliset vuokaleivät sekä lihamurekkeet.  Silikonisen leipävuoan taipuisuus ja supertasainen pinta takaavat onnistuneen leivän, joka on helppo irrottaa vuoasta.
Silikoninen leipävuoka
Silikoniset yksittäiset muffinivuoat ovat muffinintekijän paras työkalu! Näissä muffinivuoissa on kauniina yksityiskohtana Ellin keittiön logo. Voit valmistaa muffinivuoilla sekä suolaisia muffineja — vaikkapa täyttäviä munamuffineja — tai makeita muffineja. Pakkaukseen kuuluu 6 kpl Ellin keittiön muffinivuokia.
Yksittäiset silikoniset muffinivuoat, joissa Ellin keittiön logo
Sokeroimattomat karkit valmistuvat kotona helposti silikonisissa karkkimuoteissa. Hauskan karmivat matokarkit ovat oman poikani suosikki. Hän haluaa niitä aina syntymäpäivilleen. Usein käytän matokarkkeihin vadelma- tai sitruunamehua, mutta salmiakkiset matokarkit ovat nyt in.
Minidonitsikarkit ovat myös veikeän muotoisia ja hauskoja syödä. Donitsin muotoiset sitruuna-inkiväärikarkit maistuvat ihanan kirpeille ja niissä on herkullinen inkiväärin potku. Ne ovat helppoja valmistaa.
Kukapa ei tykkäisi nallekarkeista? Siinä missä kaupan nallekarkit ovat täynnä sokeria, korkeahiilarisia siirappeja sekä luonnottomia väri- ja makuaineita, kotitekoiset nallekarkit voi valmistaa täysin sokeroimattomasti luonnollisista aineksista — kuten puolukkamehusta.
Suloisia kotitekoisia sydämen muotoisia karkkeja voi tarjota vaikka mielitietylle — tai itselleen, kun haluaa herkutella astetta terveellisemmin ja sokeroimattomammin. Kun karkkeihin laittaa hieman suklaanmakuista proteiinijauhetta, niihin saa lisää proteiinia — ja ne maistuvat aivan suklaajäätelölle!
Silikoninen sydänkarkkimuotti
Mutta millä karkkiseoksen saa noihin pikkuruisiin karkkimuotin kolosiin? No, näppärällä pipetillä tietenkin! Silikonipäiset pipettimuotit saat tietenkin Ellin keittiöstä, jotta kotikarkkien teko olisi entistä helpompaa! Voit valita kahdesta väristä, vaaleanpunaisesta ja vaaleansinisestä. Jos haluat valita värin, kirjoita värivalintasi tilauksen lisätietokenttään.
Hyvinvointileipominen ja -karkinteko sujuu suit sait sukkelaan Ellin keittiön silikonisilla vuoilla!

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3