Sokeroimattomat suklaa-proteiinisydänkarkit
- Kirjoittajan Elviira Krebber postaamat
- 2 kommenttia
Sokeroimattomat suklaa-proteiinisydänkarkit
Arvostelut: 5.0 tähteä 39 käyttäjältä
Kategoria:
Makeiset
Annokset:
55
Valmisteluaika:
15 minuuttia
Tekijä:
Elviira Krebber
Suloiset sydänkarkit lämmittävät mieltä. Näissä karkeissa on erityisen suklainen maku, kiitos raakakaakaojauheen ja Puhdistamon vastustamattoman suklaanmakuisen heraproteiinijauheen.
Oma poikani sanoi, että karkit maistuvat ihan suklaajäätelöltä!
Tarjoile karkkeja mielitietyllesi tai muille läheisillesi. Pidä karkit muotissa tarjoiluhetkeen, niin ne säilyvät kiiltävinä ja virheettöminä. Voithan vaikka antaa muotin ja siinä olevat karkit lahjaksi!
Ainekset:
Ohjeet:
Laita kaikki ainekset pieneen kattilaan.
Kuumenna keskilämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes liivate on sulaa ja seos kiehuvan kuuma. Älä kuitenkaan anna kiehua.
Ota kuumaa seosta pipettiin ja jaa seos silikonisiin sydänkarkkimuotteihin. Varo polttamasta sormia, seos on todella kuumaa! Seos jähmettyy pian, joten kannattaa kuitenkin työskennellä nopeasti. Kattila kannattaa pitää kuumalla liedellä, jotta seos säilyy juoksevana.
Laita sydänkarkit jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi, tai kunnes sydämet ovat kokonaan jähmettyneet.
Poista karkit muotista ja tarjoile. Karkit säilyvät jääkaapissa viikon verran, mutta alkavat pian tiivistää pinnalle makeutetta valkoiseksi kerrokseksi. Se ei ole vaarallista muttei mitenkään esteettistä.
-
Postattu
ketokarkki, sokeroimaton
2 kommenttia
- aamiainen
- äitienpäivä
- alkuruoka
- appelsiinistevia
- avokadoöljy
- bagelit
- britakakku
- browniet
- chiasiemenet
- chiavanukas
- coleslaw
- dippi
- Ellin Premium-perunakuitu
- fathead
- fudge
- ghee
- glögi
- gluteeniton
- gluteeniton kakku
- gluteeniton leipä
- gluteeniton leivonta
- gluteeniton omenapiiras
- gluteeniton pizza
- gluteeniton taikina
- gluteenittomat keksit
- gluteenittomat sämpylät
- hasselpähkinä
- itsetehty
- jääkahvi
- jäätee
- jauheliha
- joululaatikko
- joululimppu
- juoma
- juustokakku
- kääretorttu
- kahvi
- kakkupohja
- kala
- karamellistevia
- karnivori
- kastike
- keitto
- keksikakku
- kesäkurpitsa
- keto
- keto-coleslaw
- keto-omenapiiras
- ketoaamiainen
- ketobagelit
- ketobrowniet
- ketodippi
- ketodonitsit
- ketogeeninen
- ketoglögi
- ketohalva
- ketoherkku
- ketohillo
- ketohodarit
- ketojäätelö
- ketojälkiruoka
- ketojoulu
- ketojoululimppu
- ketojuhlat
- ketokahvi
- ketokakku
- ketokarkki
- ketokeksit
- ketokurpitsapiirakka
- ketoleipä
- ketoleivonta
- ketoletut
- ketolevite
- ketolisuke
- ketomukikakku
- ketomustikkapiirakka
- ketopannukakut
- ketopasha
- ketopiirakka
- ketopizza
- ketopizzapohja
- ketopulla
- ketopuuro
- ketorösti
- ketosämpylät
- ketotaikina
- kookosmanna
- kotitekoinen mascarpone
- kuiduton
- kukkakaali
- kukkakaali-coleslaw
- kuppikakut
- kurkumalatte
- kurpitsapiirakkamauste
- kurpitsasose
- lakritsi
- lasagne
- lasten synttärit
- leivonta
- lihakiekko
- lihamureke
- lihapullat
- limppari
- lisuke
- majoneesi
- makeuttamaton
- maksapatee
- mansikkastevia
- marja-aronia
- mauste
- maustevoi
- minimuffinit
- mokkapalat
- mozzarellataikina
- muffinit
- mukikakku
- munamuffinit
- mustikkapiirakka
- mutakakku
- nakkipiilot
- pääruoka
- pääsiäinen
- pähkinätön
- parsakaali
- pasteijat
- pekoni
- perunakuitu
- piparkakku
- pizza
- pizzapohja
- possunaksut
- pumpkin spice latte
- puolukka
- puuro
- quiche lorraine
- rahkapullat
- rasvakahvi
- rösti
- rullakebab
- salaatinkastike
- salaatti
- sienipiirakka
- sisäelinjauhe
- sitruuna
- sokeriton
- sokeroimaton
- suklaa
- suklaadonitsit
- suklaakakku
- suklaakeksit
- suolainen piirakka
- syntymäpäiväkakku
- tahini
- täytekakku
- tortillalettu
- tyrni
- tyrnijuustokakku
- vähäsokerinen
- vanukas
- vegaaninen
- veriletut
- vhh
- viljaton puuro
- vinegrette
- voi
- voikahvi
- voileipäkakku
- vuokaleipä
- wieninleike
- yrttipaja
- yrttivoi
@Anne Tenhunen: En ole ihan varma. Pakastus onnistuu varmaan parhaiten muotissa, eli jos karkit jättää muottiin ja peittää kelmulla tai foliolla ja pakastaa muotin, niin saattaisi toimia.
Voiko näitä pakastaa ? Jos itselle tekee " varastoon"…?