Huom! Elli matkailee 19.—25.6. Verkkokauppatilaukset lähtevät seuraavan kerran 25.6.
Sillä aikaa verkkokaupassa on huima ale! Saat koodilla JUHANNUS24 -30 % alennusta normaalihintaisista Ellin keittiön tuotteista 24.6.2024 asti!
ILMAINEN TOIMITUS YLI 79 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)
Puhtaan ketoruokavalion makeutusaineet — onko niitä?

Puhtaan ketoruokavalion makeutusaineet — onko niitä?

Viimeviikkoisen erytritolipostauksen jälkeen on luontevaa jatkaa makeutustaineaiheella. Niin kuin syömiset ja ruoka-aineet yleensäkin, myös makeutusaineet herättävät ristiriitaisia — jopa kuumiakin — tunteita. Niistä väännetään kättä netin keskustelupalstoilla ja paljon myös netin ulkopuolella. Makeutusaineista on myös hyvin paljon väärää tietoa. Vai mitä sanotte tästä suositulla sivustolla esiintyvästä artikkelista, joka on kyhätty kokoon kömpelösti ja sisältää paljon vääriä väitteitä. Siksi katson, että makeutusaineista on tarpeen kirjoittaa vielä enemmän ja uskon, että pystyn asiasta kertomaan luotettavammin...

Lue lisää

Onko erytritoli vaarallista? Aiheuttaako se sydänkohtauksia?

Onko erytritoli vaarallista? Aiheuttaako se sydänkohtauksia?

Ketoilijoiden luottomakeute, erytritoli, on hiljattain ollut kohun keskellä, sillä sen väitetään aiheuttavan sydänkohtauksia ja aivohalvauksia. Media on revitellyt makeasti vuoden 2023 alussa julkaistulla tutkimuksella. Mutta onko erytritolissa todella jotain vaarallista? Lue lisää, niin saat tietää asioita, joita media ei sinulle paljasta!

Lue lisää

Lisäohjeita lähettäjälle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3