Viinikiveä ja Premium-leivinjauhetta on taas saatavilla! 🥳
ILMAINEN TOIMITUS YLI 89 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

Perinteinen karjalanpaisti

  • 11 kommenttia
Perinteinen karjalanpaisti
star

11 kommenttia

  • Kyllä lihat kannattaa ruskistaa ennen pataan laittoa, saa kirkkaan liemen. Kannattaa kokeilla myös naudan maksaa paistissa,sanoisin että herkullista.

    - petri ripattti
  • Hei @Pia – viela kysyn siita pannun kannesta. Eiko se paisti kuivu jos jattaa kannen pois? Ihan vaan utelen.

    - Scott Croucher
  • En koskaan laita karjalanpaistiin mitään porkkanoita. Ei ne sinne kuulu. Kohta lähtee karjalanpaisti uuniin. Ja porkkanoista teen laatikon.

    - Aino
  • Olen tehnyt tällä reseptillä nyt kaksi kertaa: Ensimmäinen ilman vihanneksia ja toisen kerran niin että mukana pari porkkanaa ja pari sipulia. Jälkimmäinen oli rouvan mukaan taivaallista. Seuraavaksi lisään mukaan vielä jotain muuta.

    - Genovian
  • Karjalaiset sukujuuret omaavana olenkin ihmetellyt noita porkkanaa ja sipulia sisältäviä karjalanpaisti reseptejä. Ei ne kuulu alkuperäiseen reseptiin. Itse en koskaan osta valmista lihasekoitusta vaan valitsen ja kuutioin lihat itse. Liha voi olla possua ja nautaa tai hyvällä tuurilla hirvenlihaa. Minun karjalanpaististani löytyy kyllä suolan lisäksi hieman yrttejä, muutama valkosipulin kynsi ja hillitysti pippuria.

    - Marjaliisa

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

Kommentti verkkokaupalle
Lisää kuponki

Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

Mitäpä etsit? 🤗


Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

Tilaa uutiskirjeeni

Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3