Custom Event Setup

×

Click on the elements you want to track as custom events. Selected elements will appear in the list below.

Selected Elements (0)
    💛 Lihakiekkoja ja luomutalia on taas saatavilla — ja lisää tulossa 💛
    ILMAINEN TOIMITUS YLI 89 €:n TILAUKSILLE / ILMAINEN NOUTO TAMPEREELTA 💙 Huom! Minimitilaus 10 € (ilman postikuluja)

    Perinteinen karjalanpaisti

    • 13 kommenttia
    Perinteinen karjalanpaisti
    star

    13 kommenttia

    • Liha ruskistuu ilman alkukäristelyjä ja paiston aikana. Kantta ei tule käyttää koko prosessissa. Olen alkupouruutuksen yhteydessä lusikoinut verivaahdon pinnalta, jolloin liemestä tulee kirkas.

      Sipulia ja maustepippuria hieman suolan lisäksi.

      - @Pasi
    • Resepti kuulosti niin hyvältä ja helpolta niin teen sen eka kertaa. Ainoa muutos tuli että paistoin lihat n.10 min 300° uunissa valurautapannulla, suolaa ja vähän mustapippuria ja vasta sitten lisäsin veden. Nyt vain odotan 3h 👍🏻

      - FrankStroem
    • Kyllä lihat kannattaa ruskistaa ennen pataan laittoa, saa kirkkaan liemen. Kannattaa kokeilla myös naudan maksaa paistissa,sanoisin että herkullista.

      - petri ripattti
    • Hei @Pia – viela kysyn siita pannun kannesta. Eiko se paisti kuivu jos jattaa kannen pois? Ihan vaan utelen.

      - Scott Croucher
    • En koskaan laita karjalanpaistiin mitään porkkanoita. Ei ne sinne kuulu. Kohta lähtee karjalanpaisti uuniin. Ja porkkanoista teen laatikon.

      - Aino

    Jätä kommentti

    Huomaa, että kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisemista.

    Kommentti verkkokaupalle
    Lisää kuponki

    Lisää lahjapaketointi tuotteille 5 €:n lisähintaan

    Mitäpä etsit? 🤗


    Suosituimmat haut:  herkku  suklaa  leivonta  

    Tilaa uutiskirjeeni

    Saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista, tarjouksista, blogipostauksista ym. kivasta <3